Fotoclub Hulst

Info

Passie en enthousiasme is iets wat wij als leden van de fotoclub Hulst delen. Ooit begonnen als leden van de Kreatieve Vorming leek het ons goed om onze horizon te verbreden en een eigen club op te richten. De oprichting van de club was dan ook mei 2006 een feit. Op dit moment telt onze fotoclub achttien enthousiaste leden.

Clubavonden

Als clubleden komen wij iedere eerste maandag van de maand samen (uitgezonderd juli en augustus) in Gemeenscapscentrum de Warande in Sint Jansteen van 19.30.00 - 22.00 uur.

Programma

Als club werken we met een vast programma, waarbij we iedere maand een thema behandelen. Hierdoor weet ieder clublid wat er van hem/haar in de komende maanden wordt verwacht. Bovendien organiseren we als club ook nog foto-uitstapjes. Ook proberen we eenmaal per jaar een bekende fotograaf uit te nodigen om een spreekbeurt te houden. Vorige seizoen lukte het ons om Jimmy Kets uit te nodigen ( fotograaf van de Standaard en de Morgen).

Hieronder het programma voor het seizoen 2017-2018

04 september : zwart - wit

02 oktober : voorwerp

06 november : 2 x 2 foto ( bewerkt en onbewerkt)

11 december : water

08 januari : bruggen en viaducten

05 februari : silhouet en/of schaduwen

05 maart : markten en/of braderieën

09 april : boeken, kranten of tijdschriften

07 mei : emotie

04 juni : sport en/of hobby

Exposities

Eenmaal per jaar hebben we een expositie in de gemeente Hulst.

In 2017 zal de expositie plaatsvinden op vrijdag 10 november, zaterdag 11 november en zondag 12 november in Warande in Sint Jansteen ( Wilhelminastraat 43)

Verder kunt u foto's van de leden bewonderen in de Polikliniek in Hulst, waar we doorlopend exposeren met verschillende thema's.

De contributie voor het seizoen 2017- 2018 bedraagt  55,00 euro.