Fotoclub Hulst

Info

Passie en enthousiasme is iets wat wij als leden van de fotoclub Hulst delen. Ooit begonnen als leden van de Kreatieve Vorming leek het ons goed om onze horizon te verbreden en een eigen club op te richten. De oprichting van de club was dan ook mei 2006 een feit.

Clubavonden

Als clubleden komen wij iedere eerste maandag van de maand samen (uitgezonderd juli en augustus) in Gemeenscapscentrum de Warande in Sint Jansteen van 19.30.00 - 22.00 uur.

Programma

Als club werken we met een vast programma, waarbij we iedere maand een thema behandelen. Hierdoor weet ieder clublid wat er van hem/haar in de komende maanden wordt verwacht. Bovendien organiseren we als club ook nog foto-uitstapjes. Ook proberen we eenmaal per jaar een bekende fotograaf uit te nodigen om een spreekbeurt te houden.

Hieronder het programma voor het seizoen 2018-2019

03 september : vogel- of kikkerperspectief

01 oktober : eten en/of drinken

05 november : structuren en patronen

03 december : verval

07 januari : Hulst binnen de wallen

04 februari : kerken en/of kerkhoven

11 maart : muziek en/of dans

01 april : ambachten

06 mei : straatfotografie

03 juni : dieren

Exposities

Eenmaal per jaar hebben we als Fotoclub Hulst onze expositie.

In 2018 zal de expositie plaatsvinden op vrijdag 16 november, zaterdag 17 november en zondag 18 november in Gemeenschapcentreum de Warande in Sint Jansteen ( Wilhelminastraat 43).

De contributie voor het seizoen 2018- 2019 bedraagt  65,00 euro.